Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Dit was de moeilijkste wedstrijd in de eerste seizoenshelft'

Laatste update:

"Ik heb dat niet persoonlijk opgevat, want het was volgens mij niet alleen voor mij bedoeld. Het was meer de manier waarop wij als team speelden die eerste helft", zegt Isimat-Mirin in gesprek met De Telegraaf. "Ik accepteer de kritiek van de trainer en ook van de fans. Ze zijn er altijd, ook in slechte tijden. Uiteindelijk was het een interessante en mooie avond. Ik ben blij met de overwinning. We zijn winterkampioen, maar dat is nog geen titel natuurlijk."

Van Bommel liet onlangs weten dat Isimat het niet 'verdiende' om te spelen. "Dat hoort bij voetbal. Ik heb geantwoord op het veld", stelt de verdediger, die in het bezit is van een aflopende verbintenis. "Mijn teamgenoten hebben me goed geholpen tijdens de wedstrijd. Ik merkte toch dat het anders is, als je een tijd geen wedstrijden meer hebt gespeeld. Gelukkig heb ik wel wat ervaring, daardoor ik was niet gestrest."

"Dit was voor ons de moeilijkste wedstrijd in de eerste seizoenshelft. Ja, nog moeilijker dan tegen Feyenoord. We hebben er voor gevochten en winnen zestien van de zeventien wedstrijden. Niet slecht, toch?", zegt Van Bommel na het duel met AZ in gesprek met dezelfde krant. De oefenmeester kijkt tevreden terug op zijn eerste halfjaar als eindverantwoordelijke bij PSV, waarin in de Eredivisie slechts één keer verloren werd.

"Als je mij dat van tevoren had verteld, had ik gezegd: dat wordt wel heel erg moeilijk. In de Champions League hebben we laten zien dat we mee kunnen met de Europese top, maar halen we slechts twee punten", stelt de oefenmeester van PSV. "Op de momenten dat het moest, misten we net de kansen of de finesse tegen ploegen met vijf of zes jaar meer ervaring. In de beker heb ik tegen RKC de keuze gemaakt met een ander elftal te spelen. Die keuze zou ik nu weer maken, maar dat pakte toen verkeerd uit."

Moet PSV in de winterstop afscheid nemen van Nicolas Isimat-Mirin?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
0
Matthijs de Ligt keert verrassend terug in basisopstelling tegen Real Madrid
0
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties