Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel en Ómarsson worden bekroond voor fantastische stats in de KKD

Laatste update:

Ómarsson kwam in januari transfervrij over van de Franse Ligue 2-club Nîmes Olympique naar NAC. Zijn komst is een schot in de roos gebleken. In de laatste negen competitieduels van de Bredanaars wist de IJslander het net negen keer te vinden. Ómarsson verzamelde de meeste stemmen en is daarmee de winnaar van het Bronzen Kampioensschild voor Beste Speler. De andere genomineerden deze periode waren Elton Kabangu, Jizz Hornkamp (beiden Willem II) en Charles-Andreas Brym (FC Eindhoven).

Jongste telg Van Bommel maakt indruk: 'Lijk qua spel wel wat op Gakpo'

Voetbalzone sprak onlangs nog met Van Bommel over zijn doorbraak bij MVV. Lees artikel

Matthys mag zich de Beste Keeper van de vierde periode noemen. Mede dankzij zijn sterke reddingen wist MVV in vijf van de laatste acht duels nipte zeges te boeken. De doelman liet daarmee de concurrentie achter zich, bestaande uit Roy Kortsmit (NAC Breda), Ennio van der Gouw (VVV-Venlo) en Liam Bossin (FC Dordrecht).

Naast de eretitels Beste Speler en Beste Keeper is er ook een Bronzen Kampioensschild te vergeven in de categorie Beste Talent. Van Bommel etaleerde in de afgelopen twee maanden regelmatig zijn klasse. In de laatste negen competitiewedstrijden was hij goed voor vijf treffers. De achttienjarige aanvaller van MVV maakte de meeste indruk en daarom ontvangt hij het Bronzen Kampioensschild voor Beste Talent.

Schreuder krijgt zijn Bronzen Kampioensschild uitgereikt na een sterke vierde periode met PEC. De Zwollenaren wisten vijf keer te winnen en verzekerden zich daarmee als eerste van promotie naar de Eredivisie. Door een 3-1 nederlaag op bezoek bij Jong PSV moet PEC de koppositie momenteel op doelsaldo aan Heracles Almelo laten. Met nog twee competitieduels op het programma belooft het een zinderend slot van het seizoen te worden.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
5
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties