Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel geeft helder signaal af bij PSV: 'Hij is daar ook heel duidelijk in'

Laatste update:

De Mos stelt dat het tijd werd dat talenten kansen kregen in het eerste elftal. "Dit is wel het juiste moment voor de talenten. Van Bommel is daar ook heel duidelijk in en zegt vaker ook dat als de talenten goed genoeg zijn, ze gewoon speeltijd krijgen", zegt De Mos in gesprek met Omroep Brabant. De voormalig oefenmeester gaat er vanuit dat de talenten steevast speeltijd krijgen onder Van Bommel.

"Van Bommel gaf afgelopen dinsdag natuurlijk ook een signaal af door Bart Ramselaar niet eens op de bank te posteren, maar op de tribune voor het duel met BATE Borisov." Mossou is ook lovend over de groeibriljanten bij PSV, maar predikt realisme. "Ze kunnen nu een goede wedstrijd gespeeld hebben, maar laat ze het maar eens een aantal maanden achter elkaar zien. Dan kun je pas echt oordelen of het een talent is van de buitencategorie of niet."

Een verhuurperiode is volgens Mossou ook niet zo slecht voor de jonge PSV'ers: "Kijk bijvoorbeeld naar een Jan Vertonghen of Jeroen Zoet. Er is niks mis met een verhuur. Daar leer je ook veel van. Maar de talenten van PSV moeten het nu een aantal maanden laten zien, daarna kun je gaan kijken of ze in aanmerking komen voor een verhuurperiode."

Verwacht jij dat PSV zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
21
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
53

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties