Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'

Laatste update:

Janssen geeft antwoord op de vraag of het gunstig is dat niet nummer vijf Ajax, maar normaal gesproken FC Twente als nummer drie zich mag opmaken voor de voorronde van de Champions League. "Ik denk dat het voor het Nederlandse voetbal goed is dat Ajax met dit team geen Champions League gaat spelen", aldus de voormalig middenvelder van de Amsterdamse club.

"Omdat Ajax op dit moment geen wonderteam heeft", verwijst Janssen naar het zeer moeizame seizoen dat het elftal van trainer John van 't Schip doormaakt. "Alleen voor de naam van het Nederlandse voetbal is het te hopen dat Ajax daar heel snel weer bij hoort. Omdat Ajax qua bekendheid de grootste club in Nederland is."

"Voor het Nederlandse voetbal zou het goed zijn als Ajax het allemaal weer snel op de rit heeft. En dat ze weer in de Champions League komen", aldus Janssen, die als speler een seizoen voor Ajax speelde en toen direct de landstitel veroverde.

Ben jij het eens met Theo Janssen over Ajax?

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
15
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
20
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
18
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties