Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Bommel heeft bijna alle knopen doorgehakt; belangrijke rol voor Pereiro'

Laatste update:

Over de keuze onder de lat heeft Van Bommel niet lang hoeven nadenken. Jeroen Zoet is al jaren de eerste doelman en zal dat ook het komende seizoen zijn. De 27-jarige sluitpost verlengde onlangs zijn contract. Eloy Room zal genoegen moeten nemen met een rol als tweede doelman. Nick Viergever heeft de beste papieren om te starten als linker centrale verdediger. Daniel Schwaab en Derrick Luckassen strijden om de positie naast de ex-Ajacied in het centrum. "Op dit moment willen we iedereen aan het werk zien en de benodigde minuten laten maken", zei Van Bommel nog na de oefenwedstrijd tegen Olympiacos.

Bij PSV houdt men er rekening mee dat Santiago Arias vertrekt. Atlético Madrid en Napoli hebben naar verluidt interesse in de Colombiaans international, die vervangen zal worden door aankoop Denzel Dumfries. Op links zal Angeliño de vertrokken Joshua Brenet te gaan vervangen. Nicolas Isimat-Mirin lijkt voorlopig buiten de boot te vallen, terwijl de talenten Armando Obispo, Jordan Teze en Pablo Rosario zullen moeten hopen op invalbeurten.

Op het middenveld is een belangrijke rol weggelegd voor Gastón Pereiro, die als nummer tien gaat spelen. Hij wordt ondersteund door Jorrit Hendrix en Bart Ramselaar. Na het vertrek van Marco van Ginkel zoekt PSV nog wel naar een extra middenvelder. Érick Gutiérrez van Pachuca is in beeld bij de Eindhovenaren. In de spits komt Luuk de Jong te staan, met Steven Bergwijn en Hirving Lozano aan zijn zijde. Donyell Malen, Cody Gakpo, Albert Gudmundsson en Maximiliano Romero fungeren voorlopig als back-up.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Luckassen/Schwaab, Viergever, Angeliño, Ramselaar, Pereiro, Hendrix, Lozano, De Jong, Bergwijn.

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
72
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties