Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel hekelt opportunisme: 'Nu kan ik er niks meer van'

Laatste update:

Steven Bergwijn, Donyell Malen en Jorrit Hendrix zijn niet meegereisd naar Oostenrijk. De eerste twee zijn geblesseerd en Hendrix is ook niet helemaal fit. Van Bommel erkent dat PSV in een lastige fase zit. "Ook als je vier keer op rij wint, moet je je altijd afvragen of je wat anders moet blijven doen", wordt de coach geciteerd door onder meer het Eindhovens Dagblad.

"Wij moeten op dezelfde manier doorgaan, omdat die manier denk ik de beste kans biedt om te winnen. Dat is ook wat we moeten doen, wedstrijden winnen." De trainer erkent dat de vervangers van Malen en Bergwijn meer mogen leveren. "Natuurlijk, maar het gaat om het team. Als het team goed functioneert, kan het individu uitblinken." Van Bommel wil niet per se praten over een crisis.

"Je kan over een crisis praten, maar het mooie aan PSV is dat er binnen de club binnen alle geledingen het besef is dat dit een mindere periode is en dat we daar samen uit moeten komen", wordt hij geciteerd door Voetbal International. "De voetbalwereld is heel opportunistisch. Een paar weken geleden speelden we tegen Vitesse, Sporting Portugal en Ajax. Toen hoorde ik: als hij daar doorheen komt, is hij een goede trainer. En nu kan ik er niks meer van... Dat is de voetballerij."

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties