Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Het is voor hem rot, dit doe je niet om hem te kleineren'

Laatste update:

De oefenmeester begreep dat de wissel niet goed kon vallen bij Malen, waardoor de trainer na de wedstrijd meteen met zijn pupil in gesprek ging in de kleedkamer. "Je doet het voor het elftal en probeert het elftal te helpen, zodat je weer wat grip krijgt", wordt Van Bommel na afloop van de wedstrijd geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

"Het is voor hem rot. Dit doe je niet om hem te kleineren", aldus de oud-middenvelder. Malen heeft dit seizoen al in 29 wedstrijden voor PSV zijn bijdrage geleverd, maar dat deed de jongeling vooral in de rol van invaller. Mogelijk gaat Malen de komende tijd meer speeltijd krijgen, aangezien het nog onduidelijk is of Lozano lang uit de roulatie zal zijn.

Eerder gaf Malen aan dat hij graag meer wilde spelen bij de hoofdmacht van PSV. "Het is wat het is. Ik werk gewoon hard. Wat kan ik ervan maken? Ik heb eigenlijk nooit geduld, maar ik moet hiermee leven. Hopelijk komt mijn tijd snel. We zijn een topploeg, dus kan dat gebeuren. Er komt nog genoeg tijd voor mij", aldus Malen, die nog tot medio 2020 vastligt in Eindhoven.

Verwacht jij dat Donyell Malen na dit seizoen een vaste basisspeler is bij PSV?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
24
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties