Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Het was niet nodig, er heeft ook niemand slecht over mij gepraat'

Laatste update:

Van Bommel heeft wel wat vernomen van een aantal clubs, maar de voormalige middenvelder heeft bewust de keuze gemaakt om niet ergens tussentijds in te stappen: "Ik begin liever voorafgaand aan een heel seizoen. De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen."

Van Bommel hoopt zo snel mogelijk weer ergens aan de bak te kunnen. Hij weet echter ook dat de coronacrisis dit er niet makkelijker op zal maken: "Wie ontslaat deze maand nog een trainer? Als er niet snel iets moois voorbijkomt, dan wachten we nog even rustig. We zien wel" vervolgt hij. Hoewel Van Bommel het vizier inmiddels op de toekomst heeft gericht, baalt hij wel nog altijd van de manier waarop zijn periode bij PSV tot een einde is gekomen: "Iedereen weet wat ik met die club heb."

"Dan is het niet leuk als je daar ontslagen wordt. Maar het is niet anders. Nee, in mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar." Van Bommel beaamt dat de resultaten niet goed waren in zijn laatste weken in Eindhoven, maar stelt ook dat PSV eigenlijk beter was in de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Feyenoord die hem uiteindelijk de kop kostte: "We waren sterker in die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer."

Vind jij dat PSV te vroeg afscheid heeft genomen van Mark van Bommel?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties