Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Hij is een speler die niet in de war raakt als hij ernaast staat'

Laatste update:

Trainer Mark van Bommel is een dag later te spreken over het optreden van zijn pupil: "Pereiro is een speler die niet in de war raakt als hij ernaast staat. Als hij speelt gaat hij gewoon door, dan ben je ook onverstoorbaar. Hij heeft kwaliteiten die niet veel spelers hebben. Hij kan een makkelijke bal geven in moeilijke situaties. Hij hoeft niet goed voor een bal te staan. Dat zie je niet veel", laat de oefenmeester vrijdagmiddag weten via de officiële kanalen van zijn club.

Doordat PSV afgelopen weekend verloor van Ajax is de voorsprong van de Eindhovenaren geslonken tot twee punten en zondag staat er met een bezoek aan Vitesse een op papier zware uitwedstrijd op het programma: "Vitesse is een hele lastige tegenstander, die iets anders is gaan spelen na de winter. Ze spelen met een idee en hebben veel individuele kwaliteiten", gaat Van Bommel verder over de aankomende opponent.

De Arnhemmers kwam zelf dinsdagavond in actie tegen AZ en hebben daardoor twee dagen extra gehad om zich voor te bereiden op het bezoek van de koploper. Van Bommel hoopt dat zijn ploeg het drukke programma van deze week zonder kleerscheuren kan doorstaan: "Die twee dagen extra, dat is best wel veel. Maar wij hebben voor de winterstop ook vaak maar een paar dagen vrij gehad tussen wedstrijden in", voegt hij toe tegenover De Telegraaf.

Vind jij dat Gastón Pereiro eigenlijk altijd in de basis hoort te staan bij PSV?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties