Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Hij wil heel graag en dit is ook echt niet leuk voor hem'

Laatste update:

"Maxi is gekomen, geblesseerd geraakt en maanden eruit geweest", legde Van Bommel vrijdag uit op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. Romero werkte tijdens zijn vakantie in Argentinië aan zijn herstel en in die periode werd hij gemonitord door PSV. "Maxi was fit, kreeg daarna weer een blessure, was weer fit en kreeg weer een blessure."

Om niets te overhaasten heeft PSV ervoor gekozen om hem eerst volledig te laten herstellen, op te trainen en dan pas weer in actie te laten komen. "We hebben er nu voor gekozen hem eruit te halen. We willen Maxi nu eerst echt honderd procent fit krijgen. Hij traint nu apart zodat hij eerst trainingsfit en daarna wedstrijdfit wordt. Daar ontbrak het aan", aldus Van Bommel.

De trainer van PSV leeft mee met Romero. "Hij wil heel graag en dit is ook echt niet leuk voor hem. Het is natuurlijk nooit leuk, maar als je anderen lekker ziet trainen en plezier maken, wordt het mentaal zwaar. Daar wil je als speler bij horen. Maar ik moet zeggen, hij gaat er goed mee om. Wanneer we hem terugverwachten? We plakken er geen tijd op", besluit de coach.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties