Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel houdt vast aan opmerkelijke onderonsjes: 'Aardige mensen, hoor'

Laatste update:

"Het gaat erom dat je altijd alles uit jezelf moet halen, discipline tonen", vervolgt Van Bommel, die ook in zijn houding richting de arbitrage en de pers niet veel zal veranderen. De trainer geeft aan dat hij blijft communiceren met bijvoorbeeld de vierde official. "Ik heb dat altijd gedaan. Dat zijn geen gesprekken waarbij ik de mensen uitscheld, integendeel."

"Ik vraag ze vaak: hoe zie jij dit nou? Waarom vind je dat? Het zijn aardige mensen, hoor", lacht Van Bommel, die wel aangeeft dat hij altijd openstaat voor veranderingen, ook bij zichzelf. "Binnen mijn principes verander ik ook mee", stelt de oefenmeester, die een voorbeeld vanuit de praktijk geeft om zijn punt te illustreren.

"Er werd altijd verondersteld dat het modern was om een linkspoot aan de rechterkant te hebben en een rechtspoot aan de linkerkant. Of een teruggetrokken voorzet en een voorzet op 25 meter van de goal. Al die dingen ontwikkelen zich, dus ik moet ook mee", besluit Van Bommel, die het dinsdag met PSV opneemt tegen FC Basel in het kader van de voorrondes van de Champions League.

Verwacht jij dat PSV komend seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
0
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
11
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties