Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Ik heb het voorbeeld aangehaald van de kwartfinale tegen Brazilië'

Laatste update:

"Ik denk dat je vandaag gezien hebt hoe wij kunnen voetballen. Dominant vanaf de eerste tot aan de laatste minuut. Ik heb mijn spelers in de rust gezegd dat dat zelden gebeurt", wordt de PSV-trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad. PSV leidde bij rust met 0-2 dankzij treffers van Hirving Lozano en Luuk de Jong. Door doelpunten van achtereenvolgens Gastón Pereiro, Lozano, Érick Gutiérrez, Steven Bergwijn en opnieuw Pereiro liep de club uit Eindhoven na rust uiteindelijk uit naar een monsterscore.

Met name het doelpunt van debutant Gutiérrez was van grote schoonheid: de Mexicaanse zomeraanwinst zorgde met een fraaie knal van afstand voor de 0-5, luttele minuten nadat hij als invaller binnen de lijnen was gekomen. "Als je er zó in komt, met een assist en een doelpunt, dat is altijd prettig", vertelt Van Bommel over de van Pachuca overgenomen middenvelder. Gutiérrez stond met een schitterende assist ook nog aan de basis van de 0-4 van Lozano. "Het is prettig invallen natuurlijk, bij zo'n stand, maar dan nog: je moet toch even wennen aan je teamgenoten. De manier hoe hij beweegt, hoe hij is ontvangen door z'n collega's: het ziet er goed uit."

Ondanks de uiteindelijk zeer eenvoudige overwinning drukte Van Bommel zijn ploeg in de rust op het hart bij de les te blijven. "Ik heb het voorbeeld aangehaald van onze kwartfinale tegen Brazilië op het WK van 2010. In de eerste helft hadden we geen enkele kans. In één keer draaide de wedstrijd toen. Ik heb mijn spelers daarmee een beetje uitgedaagd", aldus de coach, refererend naar de kwartfinale die het Nederlands elftal uiteindelijk met 2-1 won na een 0-1 achterstand.

Denk jij dat Érick Gutiérrez dinsdag zal starten tegen Barcelona?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
48
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties