Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Intern weten we het, af en toe botst en knalt dat'

Laatste update:

PSV heeft in de laatste zes competitiewedstrijden vijf punten gehaald, terwijl men in de Europa League is uitgeschakeld. Het laatste resultaat, een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen, kwam hard aan bij Van Bommel, zo geeft hij aan op het perspraatje. "Achteraf moet je concluderen dat een gelijkspel tegen FC Emmen gewoon heel erg slecht is", aldus de coach via de officiële clubkanalen.

"Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat ik niet weet in welke situatie we momenteel zitten", vervolgt Van Bommel, die naar verluidt achter de schermen weleens een verschil van inzicht heeft met de top van PSV. "Naar buiten toe is het rustig, maar intern weten we echt wel wat er aan de hand is. Maar ook daar moet je rustig zijn. Af en toe botst en knalt dat, maar dat hoeft niet iedereen te weten."

Van Bommel weet dat er tegen Fortuna drie punten gewenst zijn. "Ik weet dondersgoed dat wij moeten winnen. Hoe je dit omdraait is geen handleiding voor, dat is het moeilijke van topsport. Het enige dat telt is winnen. Ik denk dat wij morgen gaan winnen", aldus Van Bommel, die aangeeft dat Sam Lammers, Yanick van Osch en Jorrit Hendrix vanwege blessureleed niet van de partij zijn.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
20
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties