Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel is koploper dankzij dubbelslag Janssen en assists Ekkelenkamp

Laatste update:

Voor de tweede speelronde op rij koos Van Bommel ervoor om Janssen een basisplek te geven. Afgelopen week betaalde de spits het vertrouwen van zijn trainer al uit door in het duel met KAA Gent (1-2) de winnende treffer aan te tekenen. Naast Janssen kreeg ook Jurgen Ekkelenkamp een basisplek, terwijl Bart Nieuwkoop aan de overzijde aan de aftrap verscheen. Laatstgenoemde was in de achtste speelminuut direct verantwoordelijk voor de eerste tegentreffer van de avond. De rechtervleugelverdediger verlengde een voorzet van Koji Miyoshi op onfortuinlijke wijze in eigen doel: 1-0.

De tweede treffer van Antwerp kwam op naam van Janssen. Na een succesvolle dieptepass van Ekkelenkamp omspeelde de spits Siebe Van der Heyden op eenvoudige wijze en rondde hij overtuigend af: 2-0. Van der Heyden maakte zijn zwakke defensieve optreden overigens zeven minuten later goed, want op aangeven van Victor Boniface zorgde de verdediger voor de aansluitingstreffer. In de 38ste minuut vervloog de Brusselse hoop op een goed eindresultaat: Lazare Amani werd na een harde overtreding op Alhassan Yusuf met een directe rode kaart van het veld gestuurd.

Antwerp slaagde er uitstekend in het numerieke overwicht uit te buiten. Met een fabelachtige no-look-pass slaagde Ekkelenkamp erin om Sam Vines te bedienen. Hoewel de aanname niet perfect was, wist de linksback de fraaie assist van de Nederlander te verzilveren: 3-1. In de blessuretijd van de eerste helft zette Janssen de 4-1 op het scorebord. De aanvaller verzilverde een strafschop die arbiter Jonathan Lardot toekende na een ongelukkige overtreding van Dante Vanzeir. Het slotakkoord kwam halverwege het tweede bedrijf op naam van Dennis Eckert Ayensa, die scoorde op aangeven van Guillaume Francois. Uiteindelijk eindigde Union zelfs met negen man, daar ook invaller Oussama El Azzouzi met direct rood van het veld werd gestuurd.

Jupiler Pro League
AA Gent
1 - 2
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties