Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel keek niet naar Ajax: 'Hoorde dat er discutabele momenten waren'

Laatste update:

"Ik zal je zeggen: ik heb niet gekeken, maar mijn kinderen wel. Ik heb gehoord dat er een paar discutabele momenten waren. Scheidsrechters zitten er vaak naast, het zijn mensen. Als je VAR bent, zie je alles vanuit verschillende hoeken en dan zou je een goede beslissing moeten nemen", vertelt Van Bommel in gesprek met FOX Sports. Ajax heeft een beter doelsaldo dan PSV, dat vorige week in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (2-1 zege) niet veel wist te scoren.

"We spelen al het hele jaar om zoveel mogelijk te scoren. Daarom zie je dat wij heel vaak scoren in het laatste kwartier, of in de extra tijd. Dat is de manier hoe ik wil voetballen, dat het publiek niet eerder naar huis gaat. Ze moeten blijven zitten, in de wetenschap dat er altijd nog wat kan gebeuren", zo antwoordt de oefenmeester van PSV op de vraag of hij het lekker vindt dat het afgelopen week niet zoveel over het doelsaldo van zijn ploeg ging.

Tegen ADO heeft Van Bommel ervoor gekozen om Luuk de Jong als aanvallende middenvelder te posteren, waardoor Donyell Malen een basisplaats heeft. "Ik denk dat we daarmee de meeste kans maken om te winnen. Er verandert niet veel, alleen een andere invulling van de poppetjes. Natuurlijk heb ik er over nagedacht, maar er verandert niks aan onze principes. Je zet alleen mensen met spelers met andere kwaliteiten op bepaalde plekken. Daardoor ga je anders voetballen."

Wie wordt kampioen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties