Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel krijgt harde trap na: 'Ik zal uitleggen wat voor grote lul je bent'

Laatste update:

Van den Heuvel legt in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International uit dat de band met de speler Van Bommel heel goed was. "Maar toen werd hij trainer, eerst bij de jeugd", aldus Van den Heuvel die afgelopen zomer stopte als teammanager bij PSV. "Daar had hij al aanvaringen met de hoofd jeugdopleidingen, met de voorganger van Ernest Faber (Pascal Jansen, red.). Hij deed gewoon zijn eigen dingen, ging niet mee in de structuur van de club. En toen werd hij hoofdtrainer, want Phillip Cocu stopte plotseling om naar Fenerbahçe te gaan. Het was schijnbaar beloofd dat Mark hem zou opvolgen."

"Wat mij het meest stoorde is dat hij op het moment dat hij 'baas' werd, dacht dat hij ook alles kon bepalen. Ik heb tegen hem gezegd: 'Als jij nu zorgt dat het elftal gaat voetballen, dan zorgen wij met de dokters, materiaalmannen en de fysio's voor de rest. Als je het ergens niet mee eens bent, moet je zeggen.' En hij zei: 'Ik bepaal het.' Het liep uit de hand. Hij was niet voor rede vatbaar. Met Mark was het qua communicatie een drama, echt verschrikkelijk."

Het eerste seizoen waren de resultaten onder Van Bommel nog uitstekend, maar vanaf het seizoen 2019/20 ging het een stuk minder. "Toen we gingen verliezen, kregen wij de schuld dat hij verloor. Als we met 1-1 gelijkspelen bij Emmen moet hij ons niet de schuld gaan geven. Wij kunnen er niks aan doen dat er kunstgras bij Emmen ligt en dat ze daar niet sproeien. Hij projecteerde alles op één persoon. Hij is ook de reden dat ik ben gestopt bij PSV."

Medio december 2019 werd Van Bommel vanwege de slechte resultaten ontslagen bij PSV. "Het liep helemaal fout. Ik snap ook niet wat hem bezielde. Ik heb ook helemaal geen contact meer gehad sinds hij ontslagen is. Ik heb hem niet meer gebeld, hij mij wel één keer. Dat was daags nadat hij ontslagen was. Hij schold me helemaal verrot, toen heb ik neergelegd. Daarna heeft hij nog een keer met een geheim nummer gebeld. Toen pakte ik op en heb ik gezegd: 'Als je wat wil komen vertellen, kom dan maar naar Veldhoven. Dan gaan we aan de keukentafel zitten. Dan zal ik jou eens uitleggen wat voor grote lul je bent.' Ik heb nooit meer wat gehoord."

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties