Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel krijgt niet de schuld van rampjaar: 'Heb veel te weinig laten zien'

Laatste update:

"Natuurlijk kunnen we het over Mark van Bommel hebben. Misschien had hij me wat meer vertrouwen kunnen geven of me centraal achterin kunnen proberen. Maar ik kijk naar mezelf", benadrukt de zelfkritische Boscagli in een interview met Voetbal International. "Ik heb hem op het trainingsveld veel te weinig laten zien. De kritiek op mij snap ik ook wel, ik voetbalde gewoon niet goed", aldus de PSV'er, die in 2019 werd overgenomen van OGC Nice en wiens contract in het Philips Stadion nog ruim twee jaar doorloopt.

Boscagli begon naar eigen zeggen met een verkeerde instelling aan zijn Nederlandse avontuur. "Ik dacht dat ik het met mijn goede linkerbeen hier wel even zou doen. Zo werkt het natuurlijk niet. Spelers met mijn talent, kun je overal vinden", concludeert de eerlijke PSV-speler. "Het gaat erom wat je bereid bent extra te doen om met je talent het verschil te maken. Ik was niet fit genoeg en er niet klaar voor drie topduels in één week te spelen. Vervolgens gaat het erom dat je eerlijk bent tegen jezelf."

Waar Van Bommel en diens tijdelijke opvolger Ernest Faber Boscagli voornamelijk als linksback gebruikten, daar ziet Schmidt in hem de ideale verbindingsspeler op het middenveld van PSV. Boscagli krijgt sinds enige tijd zelfs de voorkeur boven Ibrahim Sangaré als controleur. Schmidt was onlangs na het thuisduel met Heracles Almelo (3-0) lovend over de middenvelder. "Boscagli is een heel complete speler. Hij heeft altijd goede ideeën aan de bal, hij ziet alles en heeft de technische kwaliteiten om het uit te voeren. Dat hij twee assists geeft, is geen toeval, want hij is een heel goede speler. Hij heeft laten zien wat ik van hem verwacht", aldus de tevreden PSV-coach.

Waar komt Olivier Boscagli het beste tot zijn recht?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties