Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: 'Links en rechts hoor je al dat zijn manier van werken bevalt'

Laatste update:

"Links en rechts hoor je al dat de manier van werken van Ronald de spelers bevalt. Natuurlijk is het bij een nieuwe coach altijd even wennen. Maar Nederlandse trainers kiezen over het algemeen voor aanvallend voetbal en de bal willen hebben. Door de jaren heen paste dat altijd bij Barcelona", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Van Bommel denkt dat Koeman zichzelf met dit klinkende resultaat voorlopig wat rust heeft verschaft om verder aan zijn elftal te schaven.

De ex-trainer van PSV geeft echter aan dat trainers van Barcelona echter altijd onder druk staan en hij krijgt bijval van Boudewijn Zenden, die in het verleden drie jaar voor de club speelde. Zenden noemt Villarreal 'geen verkeerde tegenstander', maar wijst ook op de aankomende confrontaties met Celta de Vigo en Sevilla: "In LaLiga is geen wedstrijd makkelijk. Dit zijn echter direct wel heel zware wedstrijden en er wordt een overwinning verwacht. Het is het lot van een coach van Barcelona. Alles wordt altijd afgemeten aan Real Madrid. Je mág niet achteropraken. Dat geldt het hele jaar en daardoor is er altijd druk."

Patrick Kluivert zit als hoofd opleidingen van Barcelona dicht bij het vuur en hij is van mening dat Koeman ervaren genoeg is om zich niet van de wijs te laten brengen door het gerommel binnen de clubleiding. Kluivert looft daarnaast de kwaliteit van Koeman om spelers op de juiste plek te zetten en het beste uit individuen te kunnen halen: "Antoine Griezmann speelde vanaf rechts, Philippe Coutinho op het middenveld, Lionel Messi in de spits en Frenkie de Jong op zijn Nederlands Elftal-positie. Dat verschil - in positieve zin - merkte je meteen."

Kluivert is daarnaast zeer te spreken over de verrichtingen van Ansu Fati tegen Villarreal. De jonge aanvaller nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening: "Natuurlijk maakt het me als hoofd opleidingen trots als je dat zeventienjarige mannetje het verschil ziet maken. We kennen zijn kwaliteiten, maar het is de speler die de trainer moet overtuigen van zijn meerwaarde. Ansu zal nog stappen moeten maken, maar hij is natuurlijk heel erg op de goede weg."

Denk jij dat Barcelona donderdag ook gaat winnen van Celta de Vigo?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties