Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel luidt noodklok: 'Dit is vragen om nog meer problemen'

Laatste update:

"We moeten afstand houden en het openbaar vervoer mijden. Tegelijkertijd sturen we deze week wél rond de 150.000 eindexamenkandidaten naar school om schoolexamens/proefwerkweek te maken, omdat ze anders het Centraal Examen niet mogen afleggen", spreekt Van Bommel zijn ongeloof uit in een post op zijn Instagram-account.

"Alsof een schooldiploma op dit moment het belangrijkste is, als je de ziekenhuisopnames ziet en de cijfers met mensen die overlijden aan het coronavirus erbij pakt in Nederland en over de hele wereld." Van Bommel wijst naar de experts die dagelijks in de media hun zorgen uitspreken en erop hameren dat er juist nu goede en snelle maatregelen genomen moeten worden.

"De scholen mogen zelf niet besluiten om dicht te gaan en staan met de rug tegen de muur. De overheid bepaalt", vervolgt Van Bommel. De scholen krijgen pas op 6 april te horen of het Centraal Examen in mei door zal gaan en zijn er in de tussentijd tot veroordeeld om hun leerlingen hierop voor te bereiden. "Dit is, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die de scholen treffen, toch niet verantwoord? Een andere maatregel zou gepast zijn. Dit is vragen om nog meer problemen", sluit de oud-middenvelder af.

Ben jij het eens met Mark van Bommel?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties