Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Of het een beetje een Van Bommeltje is? Ja'

Laatste update:

Sadilek kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. "Dat was mijn aanvoerder bij Onder-19. Of het een beetje een Van Bommeltje is? Ja", zei Van Bommel voor de aftrap in gesprek met FOX Sports. "Een heel goed menneke. Het mooie is: hij speelt overal hetzelfde. Het maakt niet uit waar hij traint of speelt, hij geeft overal hetzelfde."

"Ik hoor van veel mensen dat ik een beetje de stofzuiger van het middenveld ben en veel ballen afpak. Gifkikker? Wat is dat? Ja, dat ben ik", aldus de negentienjarige Tsjechische middenvelder. "De trainer Van Bommel was een grote speler. Ik heb een paar wedstrijden van hem gezien. Ik voel me wel een type Van Bommel."

Sadilek maakte Van Bommel vorig seizoen al mee als trainer bij PSV Onder-19 en kent hem daardoor goed. "Het is een trainer die altijd wil winnen. Hij wil graag voetballen", aldus Sadilek, die beseft dat het niet eenvoudig is om een vaste basisplaats af te dwingen in het eerste elftal. "Volgens mij hebben wij goede voetballers. Ook als je vandaag (woensdag tegen Excelsior Maassluis, red.) kijkt naar het elftal, met Bart Ramselaar en Érick Gutiérrez."

-

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
19
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties