Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: '102 punten en zoveel goals gaat waarschijnlijk niet lukken'

Laatste update:

Ook het doelsaldo van PSV imponeert: 36 voor en 3 tegen. "Dat zijn statistieken, die zijn hartstikke goed. Mijn complimenten aan de jongens. Waar het gaat eindigen? Je kunt geen honderd... nou, ja het kan wel, op 102 punten uitkomen en zoveel goals maken. Maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken", benadrukte Van Bommel in gesprek met de NOS. "De volgende wedstrijd is Tottenham Hotspur en daarna kunnen we pas weer aan de volgende competitiewedstrijd gaan denken."

Ver esta publicación en Instagram

Alleen Vitesse (12), Ajax en sc Heerenveen (beide 10) maakten in 2018 meer kopdoelpunten in de Eredivisie (PSV niet meegerekend) dan Luuk de Jong (8) #psv #luukdejong #eredivisie #eindhoven #040 #torpedo

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

PSV hield zaterdag wederom de nul, al voor de vijfde wedstrijd op rij. "Het is heel erg leuk om te zien, dat de jongens gewoon blijven gáán, ook al staat het 4-0 bij rust", vervolgde Van Bommel. "Het mooiste moment vond ik een verdedigende actie van Angelino een paar minuten voor tijd, terwijl we 6-0 voor stonden, om ten koste van alles geen tegendoelpunt te krijgen." Luuk de Jong vond het 'een parodie op een wedstrijd' en gaf aan dat de spelers van PSV op zoek zijn naar een doelpuntenrecord.

"We zeggen ook tegen elkaar dat we niet moeten stoppen, maar moeten doorgaan", vertelde de aanvaller aan FOX Sports. "We moeten blijven zoeken naar de goals. Iedereen wil scoren." Van enige tegenstand van Emmen kon hij niet echt spreken. "En we begonnen niet eens goed vond ik. Iedereen was gretig, maar ook slordig. De 1-0 kwam ook best wel uit het niets. Maar je ziet dat wel zoveel kwaliteiten hebben."

-

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties