Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Soms bieden clubs zoveel geld, dat je erover moet nadenken'

Laatste update:

"Ik wil hem graag houden, dat is duidelijk. Ik wil al mijn spelers houden", aldus Van Bommel, die weet dat PSV moeilijk kan opboksen tegen de financiële daadkracht van clubs uit de grote voetbalcompetities. "Soms komen er clubs langs, die bieden zoveel geld, dan moet je er wel over na gaan denken." Van Bommel hoopt Bergwijn te overtuigen om te blijven.

"Ik heb natuurlijk dagelijks contact met de jongens. Dan praat je daar weleens over, dat is heel normaal. Je kan ook doen alsof er niks aan de hand is, maar het is gewoon zo. Ik heb hem gezegd: 'Ik wil liever dat je hier blijft'. Maar daar heb je meerdere partijen voor nodig. Ik denk dat we een goede kans maken dat hij blijft, maar je weet het nooit."

PSV speelt zaterdagavond de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Erik ten Hag, de trainer van de Amsterdammers, gaf aan dat Ajax vanwege het ontbreken van een aantal spelers niet op volle oorlogssterkte zal aantreden. "Ik snap hem wel", reageert Van Bommel. "We hebben een voorbereiding, waarbij je met een aantal spelers begint. Gaandeweg komen spelers binnen omdat ze een toernooi hebben gehad in Amerika, de Copa América en de Gold Cup."

Daarnaast is PSV actief in de voorronde van de Champions League, waarin komende dinsdag de return wacht bij FC Basel. "We hebben alsnog een hele mooie uitgangspositie gecreëerd", doelt Van Bommel op de miraculeuze 3-2 zege afgelopen dinsdag in het Philips Stadion. "Het zal een lastige wedstrijd worden, want zij zijn thuis heel erg sterk. Maar zij moeten scoren, zij moeten komen, dat is het voordeel. Ik heb er zeker vertrouwen in."

Wat is het bedrag dat PSV minimaal voor Bergwijn moet vragen?

Meer nieuws

Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
5
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
12
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
9
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
88
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties