Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel: 'Van Marwijk krijgt een rol en gaat mij ondersteunen'

Laatste update:

"Van Marwijk krijgt een rol en gaat mij ondersteunen. Soms zal hij op het veld staan, soms zit hij op de tribune. Hij gaat de rol invullen zoals ik dat voor ogen zie, zodat hij mij kan ondersteunen", zegt Van Bommel, die afgelopen maand aan de zijde van Van Marwijk bij het Australische team op het WK werkte. "Met Van Marwijk is er bij PSV iemand aan boord die alles heeft meegemaakt. Van amateurniveau, subtop en absolute top, WK's meegemaakt en de UEFA Cup gewonnen. Dan zou ik dom zijn om dat niet te benutten."

"In het voetbal kun je niks plannen, zonder nadenken heb ik de beslissing genomen. Het was toch al de bedoeling dat ik een keer hoofdtrainer zou worden. Ik ben er klaar voor", vervolgt de nieuwe hoofdtrainer van PSV, die aangeeft veel van voorganger Cocu te hebben geleerd. "We hebben samengespeeld en ik heb bij hem stage gelopen. Hij heeft veel dingen goed gedaan en ik heb daar natuurlijk van geleerd."

Van Bommel en assistent Jürgen Dirkx vertrekken na de eerste twee werkdagen op een korte vakantie. "PSV had meerdere scenario's klaarliggen over hoe we deze periode zouden gaan invullen. Door het verloop van het WK voor Australië kunnen we nu het scenario hanteren waarin Mark en Jürgen nog even energie kunnen tanken, zodat ze goed voorbereid aan een nieuw intensief seizoen kunnen beginnen", zo laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten op de officiële website van PSV.

Ernest Faber, hoofd jeugdopleidingen in Eindhoven, zal tijdens de afwezigheid van Van Bommel de honneurs waarnemen. Hij zal de komende tijd geassisteerd worden door Reinier Robbemond, Boudewijn Zenden en André Ooijer. "Deze mannen zijn onder leiding van Ernest prima in staat om, waar we vandaag en morgen mee beginnen, een goed vervolg te geven. In Verbier, waar we op trainingskamp gaan, sluiten Jürgen en ik weer aan", aldus Van Bommel, die zijn staf mogelijk nog gaat uitbreiden.

Goede zaak dat Bert van Marwijk een functie krijgt bij PSV?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties