Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel verschijnt na historische dubbel op lijstjes uit topcompetities

Laatste update:

Een reden voor het vertrek van Dirkx wordt niet gegeven in de berichtgeving van Het Nieuwsblad. De in Reusel geboren oefenmeester zou afgelopen zomer PSV Onder 18 onder zijn hoede nemen, maar vertrok onlangs een doorlopend contract plots naar Antwerp, waar hij als rechterhand van Van Bommel aan het werk ging. Dirkx fungeerde eerder als assistent-trainer bij het eerste elftal. Antwerp gaat zijn vertrek mogelijk intern oplossen.

Meer: Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag | ‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

Ook de toekomst van Van Bommel is niet honderd procent zeker bij Antwerp. De succescoach is volgens bovengenoemd dagblad op het wensenlijstje verschenen bij clubs uit de grootste vijf competities van Europa. Om welke clubs het gaat wordt niet bekend. De krant plaatst wel meteen een kanttekening. "Van Bommel heeft nog een doorlopend contract en is een langer verblijf genegen." De verbintenis van de Nederlander loopt nog door tot volgend jaar zomer.

Van Bommel verscheen maandagavond via een videoverbinding bij Rondo, waar hij de vraag kreeg of hij de dubbel bij Antwerp nodig had voor zijn carrière, na de misère bij PSV. "Dit is altijd goed. Je wordt vaak gemeten aan prijzen, maar dat vind ik niet het belangrijkste. Het is wel lekker als je prijzen wint. Daar doe je het uiteindelijk voor. Maar ik vind het belangrijk dat spelers waarmee ik gewerkt heb zeggen dat ze blij zijn om met mij te werken en wat geleerd hebben. Dat is een graadmeter voor mij", aldus Van Bommel.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties