Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel waarschuwt voor ADO: 'Laten zich niet zomaar verslaan'

Laatste update:

"Dat had als voordeel dat iedereen in zijn eigen bed kon slapen en dat we vandaag konden herstellen in plaats van reizen", verklaart Van Bommel via de officiële kanalen van PSV de keuze om donderdagavond al terug te keren richting Eindhoven. PSV won met 0-1 van Haugesund, dat donderdag op bezoek komt in het Philips Stadion voor de returnwedstrijd.

ADO verloor in het openingsweekeinde van de Eredivisie met 2-4 van FC Utrecht. "Wij hebben zelf gelijkgespeeld (1-1 tegen FC Twente, red.), dus het belang is voor ons beiden duidelijk: winnen", aldus Van Bommel, die de sterke punten van ADO reeds heeft geanalyseerd. "ADO is een fysiek sterke ploeg, maar heeft ook enkele behendige spelers. We gaan voor de winst, maar moeten beseffen dat we een volwassen tegenstander treffen, die zich niet zomaar laat verslaan. "

PSV heeft geen nieuwe blessuregevallen overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Haugesund. Van Bommel kan tegen ADO echter niet beschikken over Sam Lammers, die wegens een knieoperatie enkele maanden uit de roulatie is. Kersverse aanwinst Chris Gloster sluit in eerste instantie aan bij het beloftenelftal van PSV.

-
Kan ADO Den Haag voor een verrassing zorgen tegen PSV?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
7
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
42
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
91
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
28
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties