Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Bommel wil Berghuis meenemen naar VfL Wolfsburg'

Laatste update:

Berghuis kan in de zomer door een clausule voor vier miljoen euro een transfer naar het buitenland maken, maar hij is daar naar eigen zeggen niet mee bezig. "Ik richt me nu op het EK", zei de rechtervleugelspits afgelopen week in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Feyenoord en ik zijn goed met elkaar en vooral eerlijk naar elkaar toe. Er zijn al veel clubs geweest waar ik Feyenoord niet voor wilde verlaten. Wat er nog komt, zien we wel. Nu eerst het EK."

Berghuis, 29 jaar, speelt sinds de zomer van 2016 voor Feyenoord, dat hem destijds op huurbasis overnam van Watford uit Engeland. Een jaar later werd 6,5 miljoen euro neergelegd voor de definitieve transfer. Het contract van de Oranje-international loopt nog een jaar door en een contractverlenging lijkt er vooralsnog niet in te zitten. Feyenoord Transfermarkt claimt dat er ook interesse uit het Midden-Oosten is.

Van Bommel wordt bij de club van Wout Weghorst de opvolger van Oliver Glasner, die naar Eintracht Frankfurt is overgestapt. Hij neemt Kevin Hofland mee als assistent. Daarnaast wil hij met Vincent Heilman (assistent) en Alex Abresch (videoanalist) nog twee Nederlanders aan zijn staf toevoegen.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
7
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties