Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Breukelen spreekt verbazing uit: 'Daar hoor je niemand over'

Laatste update:

In drie van de vijf wedstrijden die zondag werden gespeeld in de Eredivisie ging een keeper in de fout: Jeroen Verhoeven bij FC Utrecht-Vitesse, Esteban Alvarado bij AZ-Excelsior en Jelle ten Rouwelaar bij FC Groningen-NAC. Volgens Van Breukelen waren het drie blunders met compleet verschillende effecten. Verhoeven won alsnog met zijn club, Esteban en zijn teamgenoten hielden nog een punt over en in het geval van Ten Rouwelaar betekende het een nederlaag.

De blunders van het trio zeggen in de ogen van Van Breukelen weinig over het algehele niveau van keepers in Nederland. "Er is ook wel eens een competitiedag bij dat de keepers uitblinken met briljante reddingen. Daar hoor je dan niemand over. Kenneth Vermeer van Feyenoord krijgt dit seizoen alle credits en ook Jeroen Zoet is erg belangrijk voor PSV. Kijk, Edwin van der Sar was ongekend en Maarten Stekelenburg vond ik de beste keeper op het WK 2010. Maar ik vind niet dat je kunt zeggen dat het niveau achteruit gaat. Iedereen kan een keer een fout maken, dat gebeurt."

Vind jij de doelmannen in de Eredivisie van een hoog niveau?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties