Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst baalt: 'Je moet daar gewoon weglopen en het spel hervatten'

Laatste update:

"Ik denk dat je de wedstrijd moeizaam begint. Je komt met 1-0 achter en dan zie je dat het vertrouwen een beetje wegebt. Vertrouwen tanken we wel in de tweede helft. Ik denk dat we heel goed begonnen. In een mum van tijd kom je met negen man te staan. Als team val je uit elkaar met negen man", reageerde hij na de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Boëtius kreeg een opvallende rode kaart, nadat hij na een gele kaart voor een overtreding cynisch applaudisseerde in de richting van scheidsrechter Pol van Boekel. Van Bronckhorst was vanzelfsprekend niet te spreken over de actie van zijn aanvaller: "Ik snap niet hoe je in twintig seconden twee gele kaarten pakt. Je moet daar gewoon weglopen en zo snel mogelijk het spel hervatten. Zeker als je met tien man komt moet je rust houden in je hoofd. Dan is dit niet de goeie reactie. Het gaat ten koste van je team en uiteindelijk ook de wedstrijd."

De trainer heeft weinig tijd om stil te staan bij de nieuwe tegenvaller, aangezien donderdag de return tegen Trencín op het programma staat. Als Feyenoord nog uitzicht wil houden op Europa League-deelname, zal het een 4-0 nederlaag weg moeten zien te poetsen: "Zo kort na de wedstrijd gaat er veel door je hoofd. De wedstrijd, bepaalde momenten. Dat is normaal. Maar uiteindelijk moeten we verder. Donderdag wacht weer een zware wedstrijd. Daar moeten we ons nu op concentreren."

-
Vind jij dat Feyenoord het verdiende om te verliezen?

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties