Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst bevestigt contact met Van Persie: 'Willen heel graag'

Laatste update:

"Ik hoop dat er groen licht komt. Ik ken Robin natuurlijk goed. Het zou mooi zijn als we hem kunnen gebruiken in de Champions League", voegt Van Bronckhorst daaraan toe. Hij houdt bovendien rekening met het scenario dat Van Persie pas over een jaar naar Feyenoord komt, wanneer zijn contract is afgelopen. "Maar het liefst natuurlijk eerder." Eerder liet technisch directeur Martin van Geel al weten RVP graag te verwelkomen.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Persie was afgelopen seizoen slechts veertien keer basisspeler in de Turkse competitie. Toch is de 33-jarige aanvaller naar eigen zeggen niet uit op een zomerse transfer. "Mijn contract loopt na de zomer nog één jaar door, wat betekent dat ik ook volgend seizoen voor Fenerbahçe zal spelen", liet hij eind vorige maand weten aan Sporx. "Ik wil de Turkse landstitel nog winnen met deze club."

Feyenoord versterkte zich deze zomer al met Jean-Paul Boëtius, Sofyan Amrabat, Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps en huurling Kevin Diks. De club hoopt behalve Van Persie ook Steven Berghuis spoedig aan dat rijtje te kunnen toevoegen. Watford maakt binnenkort bekend of het wil meewerken aan een transfer. "Ik denk dat we daar rond het weekend meer over weten. Ook Steven hebben we er graag bij", aldus Gio.

Zie je Robin van Persie deze zomer naar Feyenoord gaan?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties