Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst blij met komst Van Persie: 'Er gaat wel iets veranderen'

Laatste update:

Van Bronckhorst maakte nooit een geheim van zijn wens om Van Persie toe te voegen aan de selectie. Hij wist ook 'al lang' hoe de spits er zelf over dacht. "Maar dan nog ben je afhankelijk van allerlei factoren waarop je zelf verder geen invloed hebt. Je moet dan maar hopen dat het een keertje past", legt Van Bronckhorst uit. Met de routinier keert weer een ervaren aanvaller met internationale allure terug bij Feyenoord, zoals Dirk Kuyt vorig seizoen. Dat die twee niet hetzelfde karakter hebben, zegt Van Bronckhorst niet veel. "Want een karakter is nooit hetzelfde."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Je moet kijken naar verdiensten als speler. Kuyt had die, Van Persie heeft die óók. Dus dan maakt karakter niet uit", geeft de oefenmeester aan. Van Bronckhorst noemt de komst van Van Persie 'echt goed' voor zijn ploeg. Hij stipt aan dat Feyenoord weliswaar overal al dubbele bezetting had, maar dat er 'wel iets' gaat veranderen in de verhoudingen nu Van Persie zich aansluit bij de groep. "Een andere persoonlijkheid, een beetje frisheid in een groep erbij kan nooit kwaad en hij is een geweldige speler. Robin van Persie brengt iets met zich mee, iets anders dan we al hadden."

Van Persie speelde in augustus zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe. Het is nog even de vraag op welke positie de topscorer aller tijden van Oranje komt te spelen bij Feyenoord. Volgens Van Bronckhorst wordt daar wel een passend antwoord op gevonden. "Want Robin kan overal spelen: spits, als nummer 10, aan de zijkanten. Met hem erbij zorg je ook meteen voor concurrentie op meerdere posities, want hij is een winnaar. Ik ben daarvan een voorstander. Alleen zo maken spelers elkaar beter."

Wordt de terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord een succes?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties