Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst: 'Dacht dat het een grap was dat Ajax hem ontslagen had'

Laatste update:

"Vorig seizoen was Justin erg goed tegen ons, toen had hij net een paar duels in het eerste elftal van Ajax achter de rug. Nu is hij al veel verder. Justin Kluivert heeft alle kwaliteiten in huis die een buitenspeler in het hedendaagse voetbal moet hebben. We zullen scherp moeten zijn", vertelt de trainer van de Rotterdammers in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van Bronckhorst, die vrijdag wegens ziekte de persconferentie overliet aan assistent Jean-Paul van Gastel, kent Justin Kluivert nog uit de tijd dat hij met diens vader Patrick Kluivert samenspeelde bij Oranje en Barcelona: "Het is leuk om te zien hoe Justin zich als speler heeft ontwikkeld. De kleine Justin van toen is groot geworden."

Erik ten Hag beleeft zondag zijn vuurdoop bij Ajax en Van Bronckhorst verwacht dat de nieuwe trainer andere accenten zal leggen dan Marcel Keizer. Het ontslag van de trainer kwam voor Gio als een verrassing: "Toen ik hoorde dat Keizer was ontslagen, dacht ik in eerste instantie dat mensen mij in de maling wilden nemen. Dat het een grap was. Dat bleek niet zo te zijn. Nee, ik heb hem niet gebeld, heb zijn nummer niet eens. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij."

Denk jij dat Justin Kluivert gaat scoren tegen Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
6
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties