Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst: 'Die zijn voor Feyenoord gewoon niet te betalen'

Laatste update:

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft samen met zijn assistent Jean-Paul van Gastel de band met de coaches in de opleiding juist aangehaald. "Ik ben er bijna wekelijks", vertelt de oefenmeester van Feyenoord in De Telegraaf. "We hebben meetings met de trainers, de lijntjes met de Academy zijn heel kort. We kijken ook continu welke talenten er in aanmerking komen voor onze selectie."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord | Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Van Bronckhorst heeft er begrip voor dat er afgelopen zomer een aantal oudere spelers is binnengehaald voor de breedte. Het ene jaar is het andere niet, ook in de befaamde jeugdopleiding van Feyenoord. Beperkt in zijn mogelijkheden voelt Van Bronckhorst zich niet. "Natuurlijk zie ik spelers met veel meer kwaliteit die ons elftal beter kunnen maken, maar die zijn voor Feyenoord gewoon niet te betalen. Wij houden vast aan onze eigen filosofie. Daar geloof ik in."

Feyenoord heeft de beste jeugdopleiding van Nederland

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties