Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst: 'Dit wordt een hele andere wedstrijd dan die in Rotterdam'

Laatste update:

De trainer mist een aantal centrale verdedigers en Karim El Ahmadi en zal moeten schuiven in zijn basisopstelling: "Het is lastig om jonge spelers voor te bereiden op de sfeer in dit soort grote stadions. Dat is toch een kwestie van zelf ervaren. Ik vind Manchester United nog steeds een topteam. In De Kuip lieten we echter zien dat het mogelijk is. Nu zal hun benadering alleen anders zijn dan destijds, omdat United nu móét winnen. Dat maakt dit een heel andere wedstrijd dan die in Rotterdam", tekende RTV Rijnmond op tijdens een perspraatje.

Van Bronckhorst verwacht dat El Ahmadi zondag tegen FC Utrecht wel weer van de partij zal zijn. De wedstrijd tegen United kwam echter te vroeg voor de middenvelder. Centraal achterin lijkt Renato Tapia de aangewezen man om de geschorste Eric Botteghin te vervangen: "Hij heeft ervaring in de Copa América en ik weet wat hij kan. Maar vergeet niet dat hij nog jong is. Ik ben wel blij met zijn ontwikkeling."

Denk jij dat Feyenoord weer gaat winnen van Manchester United?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties