Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst en Clasie zijn het niet eens: 'We komen uit een goede reeks'

Laatste update:

Volgens Jordy Clasie was er immers geen vuiltje aan de lucht voor de havenclub. "Het was natuurlijk geen beste pot, maar met nog vijf minuten te spelen moet je de wedstrijd wel gewoon over de streep trekken. Dit mogen we onszelf dan ook kwalijk nemen. Ook slechte wedstrijden moet je winnen", vertelt de middenvelder van Feyenoord voor de camera van FOX Sports.

"Het loopt al een aantal weken niet lekker bij ons", merkt Clasie op. "Hoe dat komt? Dat is een goede vraag. We doen wel allemaal ons best om ons eigen spel te spelen." Feyenoord won zijn twee laatste competitieduels van respectievelijk FC Utrecht en Vitesse, maar beide zeges kwamen pas in minuut 87 tot stand.

In Tilburg verliep de slotfase minder succesvol voor Feyenoord. "Als je zo laat in de wedstrijd voor komt, mag je zo'n wedstrijd niet weggeven op de manier zoals wij gedaan hebben", baalt trainer Giovanni van Bronckhorst. "Het was een moeizame wedstrijd. Niet veel kansen over en weer. Een paar kansen met Steven via een afstandsschot. In de tweede helft nog een paar kleine kansjes uit een corner. Je komt voor in een wedstrijd die moeizaam is. Dan moet je die wedstrijd ook winnen."

Van Bronckhorst vindt niet dat zijn ploeg de laatste weken 'aan het worstelen' is. "We komen uit een heel goede reeks qua resultaat. We weten allemaal dat het voetballend beter kan en beter moet. Daar moet je ook kritisch naar kijken. Maar vandaag mag je de wedstrijd niet verliezen op de manier zoals wij gedaan hebben", besluit de oefenmeester.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
7
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties