Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Bronckhorst en Rangers leiden race om zeer gewilde landgenoot'

Laatste update:

Volgens rapporten van de Daily Record leidt Rangers in de strijd om de handtekening van Simons. Er heerst al enige tijd onzekerheid over de toekomst van de jonge middenvelder, daar hij en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola maar niet tot een akkoord weten te komen met PSG over een nieuw contract. Door zijn aflopende contract staat het Simons vrij om vanaf januari met geïnteresseerde clubs te praten. AS weet dat Rangers inmiddels het eerste contact heeft gelegd met Raiola. Van Bronckhorst heeft aangegeven Simons hoogstpersoonlijk naar Glasgow te willen halen.

Vorig seizoen behoorde Simons verschillende keren tot de wedstrijdselectie en kwam hij tot twee officiële wedstrijden, als invaller tegen Caen in de Coupe de France en tegen Strasbourg in de Ligue 1. Tijdens dit seizoen zat Simons pas een enkele keer op de bank en moet hij het voornamelijk stellen met optredens in de Onder 19, daar PSG geen beloftenteam heeft. Wel deed hij op 19 december negentig minuten mee in de met 0-3 gewonnen bekerwedstrijd tegen SC Feignies. Simons en andere talenten van de Franse grootmacht zouden zich 'bedrogen' voelen, omdat er bij PSG beloften waren gedaan over meer speeltijd in de hoofdmacht.

Rangers zou naast Simons ook zeer geïnteresseerd zijn in Pablo Torre. De achttienjarige middenvelder maakt indruk bij Racing Santander op het derde niveau in Spanje. Torre heeft nog een contract tot medio 2025 bij Santander, maar kan door financiële perikelen bij een goed bod verkocht worden. Volgens Daily Record heeft de middenvelder een clausule in zijn contract staan waarbij Rangers hem voor 4,7 miljoen euro kan inlijven. Verwacht wordt echter dat hij pas in de zomer naar Glasgow wordt gehaald. Ook Real Madrid en clubs uit de Serie A hebben hun interesse in de Spanjaard kenbaar gemaakt.

Zou Rangers een goede vervolgstap zijn voor Xavi Simons?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
11
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties