Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst grijpt in: 'Hij krijgt een boete en zit niet bij de selectie'

Laatste update:

"Ik heb goed met Jean-Paul gesproken. Hij heeft een geldboete gekregen en zit morgen niet bij de selectie", tekende Voetbal International woensdagmiddag tijdens een persconferentie op uit de mond van de oefenmeester. Boëtius werd eerder deze zomer nadat hij weigerde te trainen na een oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe al eens uit de selectie gezet en dit nieuwe incident lijkt zijn positie bij Feyenoord geen goed te hebben gedaan: "Het wordt een moeilijk verhaal voor Jean-Paul. Meer wil ik er niet over zeggen", vervolgde Van Bronckhorst zijn verhaal.

Feyenoord kent door de 4-0 nederlaag tegen AS Trencín van vorige week in de voorrondes van de Europa League en de zeperd tegen De Graafschap een dramatische seizoenstart. In tegenstelling tot eerdere geruchten, heeft de coach zijn positie echter niet ter discussie gesteld: "Ik heb niet aan de selectie gevraagd of ze nog vertrouwen in me hebben. Ik heb het praatje algemeen gehouden en heb kritisch in de spiegel gekeken. De context is anders. Zondag was moeilijk. Na de nederlaag in Doetinchem was het een moeilijke dag. Dat is normaal als je verliest, dat moet ook zo zijn", noteerde RTV Rijnmond.

De Rotterdammers gaan donderdag proberen om de forse nederlaag die een week geleden werd geleden in Slowakije weg te poetsen. Van Bronckhorst kan tijdens die kraker naast Boëtius niet beschikken over Jeremiah St. Juste, Renato Tapia, Yassin Ayoub en Nicolai Jörgensen. Aankoop Luis Sinisterra lijkt wel op speeltijd te mogen hopen: "Hij heeft het maandag goed gedaan. Zondag zag ik ook dreiging bij hem", legt de trainer uit.

Vind jij dat Giovanni van Bronckhorst Jean-Paul Boëtius nog een nieuwe kans moet geven?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties