Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd

Laatste update:

"Vanochtend heeft Thiago Motta aan de club meegedeeld dat hij van plan is zijn contract bij Bologna niet te verlengen", zo valt te lezen op de clubsite. "Na kennis te hebben genomen van dit besluit, bedanken wij hem voor zijn buitengewone werk."

Meer: Thiago Motta maakt van Douglas Luiz zijn eerste aankoop voor Juventus

Het besluit van Motta komt niet geheel als een verrassing. De 41-jarige coach wordt al geruime tijd in verband gebracht met Juventus, waar Massimiliano Allegri vertrekt. Naar verluidt wordt de komst van Motta snel wereldkundig gemaakt.

De geboren Braziliaan kent een uitmuntend seizoen met Bologna, dat momenteel derde staat en zich reeds heeft verzekerd van een Champions League-ticket komend seizoen. Motta kan een contract tekenen tot medio 2027 in het Allianz Stadium.

'Briljante identiteit'


"Ik heb de afgelopen twee jaar een coach leren kennen met een ultieme winnaarsmentaliteit", vertelt president Joey Saputo van Bologna. "Thiago heeft het team een briljante identiteit gegeven."

"Het behalen van de Champions League is iets voor de geschiedenisboeken van onze club. Ik had graag gezien dat hij bij Bologna was gebleven, maar ik kan hem en zijn staf alleen maar bedanken voor de prachtige seizoenen en hem het beste wensen voor de toekomst."

Juventus kent een bijzonder teleurstellend seizoen. De titel was slechts kortstondig een realistische doom voor i Bianconeri, die in de Serie A weinig potten wisten te breken. Wel is de club uit Turijn, die vierde staat, verzekerd van Champions League-deelname komend seizoen.

Er was dit seizoen met name veel kritiek op Allegri, die in mei 2021 werd aangesteld als hoofdtrainer, vanwege het bij vlagen slechte en ongeïnspireerde spel van zijn team. Tussen 2014 en 2019 stond de 56-jarige oefenmeester ook al langs de zijlijn in het Allianz Stadium.

Meer nieuws

Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
18
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
68
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
42
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
40
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties