Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst: 'Hij is een collega en een vriend, dan steun je elkaar'

Laatste update:

Van Bronckhorst krijgt uit verschillende hoeken goedbedoelde adviezen. Een kop koffie met een ervaren rot op gezette tijden is volgens de oefenmeester niet nodig. Hij onderhoudt contacten met veel mensen. Zo was Ronald Koeman laatst bij Feyenoord-PSV in De Kuip. "Toen hebben we het over tal van zaken gehad. Ik ben vorig seizoen ook een keer bij hem in Southampton geweest. Hij is voor mij een collega en een vriend. Dan steun je elkaar",

Van Bronckhorst heeft ook een nauwe band met een ervaren coach als Dick Advocaat, maar is zelf ook nog mans genoeg om knopen door te hakken. "Soms krijg je zoveel adviezen en meningen aangereikt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom beslis ik vooral op basis van mijn gevoel." Zo schakelt Feyenoord vanavond wellicht over op een andere speelwijze. Een tactische verandering kan ervoor zorgen dat de Rotterdammers in verdedigend opzicht iets sterker staan. "Maar je wilt als trainer ook naar vastigheden streven. Of we toch overschakelen van 4-3-3 naar 5-3-2? Zeg nooit, nooit."

-
Wie bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties