Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst hoopt op meevaller na zege: 'Ik zag dat hij moeilijk liep'

Laatste update:

"Dit zijn belangrijke punten. We moeten nu bijblijven. Dat hebben we qua resultaat heel goed gedaan", vertelde Van Bronckhorst bij FOX Sports. Feyenoord nam na negen minuten al de leiding. "Daarna krijgen we ook kansen om op 2-0 te komen, maar we vergaten te scoren. In de tweede helft was het matig."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’ | De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"We werden onrustig en nerveus. Ik ben heel blij dat we hebben gewonnen." Het uitvallen van Karim el Ahmadi is wellicht een flinke tegenvaller, al heeft Van Bronckhorst goede hoop dat de blessure van zijn aanvoerder meevalt. "Hij wordt onderzocht, dus ik hoop snel uitsluitsel te krijgen. Ik zag dat hij moeilijk liep, maar hoop dat het niets ernstigs is."

Brad Jones was na afloop blij met de thuiszege. "De Champions League tussendoor maakt het allemaal wat moeilijker", zo stelde de doelman."We hebben een aanval die wedstrijden kan beslissen en nu staat ook de verdediging steeds beter. We gaan weer presteren zoals we willen presteren, mede doordat we georganiseerder zijn gaan spelen. We moesten weer eens winnen in De Kuip en de clean sheet is ook erg fijn."

-
Een verdiende zege voor Feyenoord

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
27
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
33
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties