Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst: 'Ik houd er niet van mensen voor de gek te houden'

Laatste update:

Daar heeft hij alle vertrouwen in, zegt hij in het Algemeen Dagblad. Hij zal steeds eerlijk zijn tegen zijn spelers en duidelijkheid creëren. "Je moet als trainer hard zijn en dat ben ik ook, maar ik wil ook eerlijk zijn. Spelers krijgen duidelijkheid waarom ze niet in actie komen. Ik houd er niet van om mensen voor de gek te houden. Nu vraagt iedereen aan mij wat er moet gebeuren. Dat is een knop omzetten, ik sta ook iets verder van de spelers af dan in het verleden. Maar ik wil altijd benaderbaar blijven."

Van Bronckhorst zegt in de krant dat hij de steun van de achterban in Rotterdam voelt, maar heel goed weet dat er gewoon resultaten moeten komen bij Feyenoord. Hij zal moeten presteren als trainer en daar is hij klaar voor. Hij weet dat er mensen zijn die vinden dat hij eigenlijk te weinig ervaring heeft. "Maar er zijn ook volop mensen die daar helemaal niet zwaar aan tillen. Ach, elke coach is een keer begonnen en bij mij is Feyenoord de start", zegt de voormalig assistent van Mario Been, Ronald Koeman en Rutten.

Heb jij vertrouwen in een goed seizoen voor Feyenoord?

Meer nieuws

Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
3
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties