Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst ineens in totaal andere situatie: 'Net als ik in 2009'

Laatste update:

Het was de laatste weken al erg onrustig bij Feyenoord, omdat de resultaten tegenvielen. Er zou zelfs in de spelersgroep gediscussieerd zijn over de positie van trainer Rutten, maar hij overleefde het oordeel. Zondagavond viel het doek alsnog en dus is Van Bronckhorst nu naar voren gestapt om het roer in handen te nemen. Het doet Vlemmings denken aan de situatie van een paar jaar geleden, toen Gertjan Verbeek vertrok bij de club.

In januari 2009 ging Verbeek weg en vervolgens maakte Vlemmings het seizoen af. De club stond destijds 'in brand', roept hij in herinnering in gesprek met Voetbal International. Een paar maanden eerder had een woedende menigte supporters nog het Maasgebouw bestorm, voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap. Hoewel er verschillen zijn tussen toen en nu, ziet Vlemmings ook gelijkenissen.

"Net als ik in 2009 komt Gio nu van de ene op de andere dag in een totaal andere situatie terecht. Bij Feyenoord staat er een enorme druk op de hoofdtrainer. Onder die druk moet je zien te functioneren", geeft de voormalig interim-trainer van de Rotterdammers aan. Hij zegt dat het voor Van Bronckhorst flink scheelt, dat hij wel gewend is aan druk. "Hij is dat gewend. Bovendien heeft Gio een gebalanceerd karakter. Hij is verstandig en streetwise. Hij raakt niet snel in de war, weet wat er speelt én is kind van Feyenoord. Dat maakt het een stuk makkelijker."

Denk jij dat Giovanni van Bronckhorst Feyenoord goed door de play-offs loodst?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties