Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst kritisch: 'Maar ik kan alleen maar blij zijn met onze start'

Laatste update:

Tonny Vilhena en Michiel Kramer scoorden dit seizoen al voor Feyenoord als invaller en zondag deed Eljero Elia dit. "Ik geef het vertrouwen aan de spelers die starten, maar weet ook dat ik op de bank jongens heb zitten die van waarde kunnen zijn", zei Van Bronckhorst tegen FOX Spots. Eljero maakte nu het verschil. Met zijn eerste aanname, snelheid en schot brak hij de wedstrijd open. Ik ben heel blij voor het team en voor hem. Als coach kan je hier alleen maar tevreden mee zijn."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Feyenoord heeft nu gewonnen van FC Utrecht, SC Cambuur, Vitesse en Willem II, terwijl het voor de interlandperiode nog onderuit ging bij landskampioen PSV. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, dat ook goed gestart is aan het nieuwe voetbaljaar.

-
Zie jij Feyenoord als een titelkandidaat?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties