Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supporters reageren verontwaardigd op poëtisch filmpje van Vitesse: 'Ongepast!'

Laatste update:

Vrijdagmiddag werd bekend dat de KNVB een zeer forse straf aan Vitesse had uitgedeeld: achttien punten in mindering. Daarmee staat de club momenteel op -1 punt in de Eredivisie en is degradatie naar het tweede niveau voor het eerst in 35 jaar een feit.

Vitesse plaatst vlak na dat nieuws een filmpje op sociale media, waarin Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem, op poëtische wijze terugblikt op het verleden en vooruitkijkt naar de toekomst. Zo stelt Laport dat 'Vitesse niet mag en kán verdwijnen' en doet hij een oproep aan de fans: "Red onze club."

Het filmpje valt niet bij iedereen even goed, zo is te zien in de reacties onder het filmpje op X. "Hier zat ik echt op te wachten", schrijft een cynische Vitesse-supporter. Een andere fan van de Arnhemmers schrijft: "Dit filmpje is na het besluit van 18 punten aftrek en definitieve degradatie ongepast! Ik vermoed dat men voorwetenschap had bij Vitesse." Ook zijn er meerdere personen die vinden dat Vitesse 'de plank volledig misslaat'.

RBC Roosendaal


RBC Roosendaal heeft op X de draak gestoken met Vitesse. RBC verzamelde in het seizoen 2005/06 in totaal negen punten, waarmee de club op kansloze wijze degradeerde naar de Jupiler League. Het aantal van negen punten ging de boeken in als het laagste puntenaantal ooit in de Eredivisie en dat record bleef lang staan. Door de puntenaftrek bij Vitesse staan de Arnhemmers op -1 en zullen zij de nieuwe recordhouder zijn. "Hier zijn wij niet blij mee! Daar gaat ons record", schrijft RBC, gevolgd door een huilemoji.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
21
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
12
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties