Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst looft miljoenenaankoop: 'Hij kan altijd beslissend zijn'

Laatste update:

Van Bronckhorst zag een wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar niet veel ontlopen. Hij sprak echter tegen dat hij eerder had moeten wisselen. "Nee, dat vind ik niet. Een jongen als Bilal Basaçikoglu is een speler die goede momenten met slechte afwisselt. Maar hij is bij bijna al onze doelpunten betrokken. Hij kan altijd beslissend zijn en dat zie je vandaag ook weer bij die 2-0 van hem", vertelde de trainer aan de NOS over de aanvaller, die een jaar geleden voor 3,5 miljoen euro van sc Heerenveen overkwam.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Feyenoord sloeg in een tijdsbestek van anderhalve minuut twee keer toe, de eerste keer vanaf elf meter. ''Ik had op de bank het gevoel: als het nog een kant op gaat vallen, dan moet het onze kant zijn. Die strafschop hielp ons in de wedstrijd. We beslisten het weer op het einde, dat is ook een kwaliteit hè."

-
Bilal Basaçikoglu mag niet uit de basis van Feyenoord verdwijnen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties