Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst onder de indruk: 'Nu is hij een van de beste spitsen'

Laatste update:

Feyenoord ging afgelopen zaterdag in de eigen Kuip met 0-2 onderuit tegen NAC. Het betekende voor de ploeg van Van Bronckhorst alweer de derde nederlaag in zijn laatste vier wedstrijden in alle competities. "Wij zijn niet de favoriet, zo eerlijk moet je zijn", wordt de oefenmeester daags voor het treffen met Napoli op een persconferentie geciteerd door RTV Rijnmond. "Zij zijn in Italië erg sterk. Wij moeten ons wapenen." 

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’ | De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Ofschoon Van Bronckhorst weet dat een stunt nooit uit te sluiten valt, erkent hij de kwaliteiten van de Italiaanse opponent. De coach laat zijn elftal doorgaans spelen in een 4-3-3-systeem, maar mogelijk wijkt hij daar dinsdag in Stadio San Paolo vanaf. "Dat is goed mogelijk. Soms vraagt een tegenstander om een aanpassing", weet hij. "Napoli speelt mooi positiespel. Ik kijk daar graag naar. Maar morgen is het de tegenstander en gaan wij het ze moeilijk maken."

Extra aandacht zal bij Feyenoord ongetwijfeld uitgaan naar Dries Mertens, die in het verleden in de Eredivisie te bewonderen was als speler van FC Utrecht en PSV. Na zijn transfer naar Italië in 2013 maakte hij een heuse metamorfose door. "Wij kenden hem als buitenspeler, nu is hij één van de betere spitsen", legt Van Bronckhorst uit. "Behendig, snel, hij past hier."

-
Wat verwacht jij van Napoli - Feyenoord?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
2
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
0
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties