Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst opnieuw gelinkt aan dienstverband in Premier League

Laatste update:

The Chronicle schrijft dat er binnen de selectie spanningen bestaan tussen Bruce en enkele ervaren spelers. Ook door de buitenwacht wordt de druk langzaam maar zeker opgevoerd, aangezien Newcastle United slechts twee van de laatste achttien competitiewedstrijden wist te winnen. Daardoor zijn the Magpies inmiddels afgegleden naar de zeventiende plaats in de Premier League, met slechts twee punten voorsprong op Fulham. The Cottagers bezetten momenteel een degradatieplaats, evenals West Bromwich Albion en Sheffield United.

Newcastle United heeft naar verluidt nog geen contact gezocht met eventuele opvolgers voor Bruce, maar er zijn wel reeds een aantal namen in beeld. Van Bronckhorst is nog altijd geïnteresseerd in een dienstverband in het noordoosten van Engeland. De voormalig Oranje-international werd in de zomer van 2019 ook al gelinkt aan Newcastle United, dat destijds op zoek was naar een vervanger voor Rafael Benítez. Uiteindelijk kreeg Bruce de voorkeur boven Van Bronckhorst, maar hij is nog altijd geïnteresseerd in een avontuur bij Newcastle United.

Van Bronckhorst zit sinds december zonder club, nadat hij het Chinese Guangzhou R&F wegens persoonlijke redenen achter zich liet. De periode in China, waar hij een krap jaar eerder werd aangesteld, was zijn eerste buitenlandse avontuur, na een uitermate succesvol dienstverband bij Feyenoord waarin de landstitel, tweemaal de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal werden veroverd. Van Bronckhorst is nu echter niet de enige naam die wordt genoemd bij Newcastle United.

The Chronicle schrijft dat Chris Wilder eveneens in 2019 al in beeld was bij Newcastle United. De 53-jarige Engelsman zit sinds maart zonder club, nadat hij bij Sheffield United de laan uitgestuurd werd. Ook Eddie Howe zou wel oren hebben naar een dienstverband bij Newcastle United, al wordt hij momenteel ook nadrukkelijk gelinkt aan de vacante positie bij Celtic. Howe loodste Bournemouth vanuit de League Two naar de Premier League, maar werd afgelopen zomer na de degradatie vanaf het hoogste niveau ontslagen.

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties