Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst 'schaamt' zich: 'We hebben de doelpunten cadeau gegeven'

Laatste update:

"Dit is een dik verdiend verlies. Ik schaam me voor het vertoonde spel en voor de manier waarop we vandaag op het veld stonden. Maar uiteindelijk ben ik hier verantwoordelijk voor. We hebben niet kunnen brengen wat we normaal kunnen. We hadden er echt nog veel meer tegen kunnen krijgen. Het was ver onder de maat", concludeert Van Bronckhorst, die stelt dat het een 'understatement' is dat zijn ploeg beter had gekund.

"Niemand heeft zijn niveau gehaald. We hebben de doelpunten gewoon cadeau gegeven. Als je zo voetbalt, is het heel moeilijk om wedstrijden te winnen", vervolgt de oefenmeester van de Rotterdammers. Hij sluit niet uit dat Feyenoord de boel nog kan omdraaien in de return, die volgende week in De Kuip wordt gespeeld. "Het wordt heel moeilijk. We zullen anders op het veld moeten staan dan vandaag. Maar er is een kans, hoe moeilijk het ook wordt."

"De grootste tegenstander zijn wij zelf. Dat mag niet en daar heb ik nu nauwelijks woorden voor. Deze wedstrijd moeten we nu verliezen en meenemen. We hebben de goals cadeau gegeven en zo is het wel heel moeilijk om wedstrijden te winnen", besluit Van Bronckhorst. Voor Feyenoord wacht nu komende zondag de uitwedstrijd tegen De Graafschap, waarna volgende week donderdag de return tegen AS Trencín in De Kuip op het programma staat.

-
Gaat Feyenoord zich alsnog plaatsen voor de vierde voorronde van de Europa League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties