Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst tolereert gedrag Kazim-Richards niet: 'Verkeerd signaal'

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst tolereert het gedrag van de aanvaller niet. "Hij is een emotionele jongen", zei de coach tegen RTV Rijnmond. "Hij is boos op zichzelf dat hij die kansen mist en daardoor niet belangrijk kan zijn voor het team. Maar de manier waarop hij reageert is niet goed, want het is een verkeerd signaal naar buiten toe. Dat heb ik ook tegen hem gezegd en ik ga morgen ook even met hem zitten."

Kazim-Richards moest plaatsmaken voor Michiel Kramer, die zijn debuut opluisterde met de openingstreffer. "Dat was mooi voor hem en voor het team", zei Van Bronckhorst tegen de NOS. "Als je bekijkt wat er vandaag op de bank zat en zelfs niet eens op de bank zat, betekent het dat mijn spelers moeten presteren om te spelen. Dat geldt voor iedereen. Voor mij is dat heel prettig."

-
Giovanni van Bronckhorst moet Colin Kazim-Richards maar even niet meer opstellen

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
3
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
9
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties