Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst trots ondanks nederlaag: 'Je ziet dat we stappen maken'

Laatste update:

"De manier waarop we speelden was uitstekend, alleen het resultaat niet", vertelde de oefenmeester van Feyenoord voor de camera van Veronica. "Maar je ziet dat we stappen maken als je het vergelijkt met de eerste wedstrijden in de Champions League. Dat leidde nu bijna tot een punt in Manchester. Het doet dan pijn dat je dan toch nog verliest. Bij die goal zijn we niet alert genoeg en dat kost je een punt. In de Champions League moet je negentig minuten én in de blessuretijd scherp zijn."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"Maar we leren van onze fouten en maken stappen in de Champions League. Van dag één tot vandaag: je ziet het verschil. Daar kunnen we wat mee en dat moeten we vertalen naar de competitie", zo besloot Van Bronckhorst. Steven Berghuis baalde van de late tegengoal van Manchester City. "Het is teleurstellend dat je hem toch nog tegen krijgt. We hebben onze huid duur verkocht en hebben beter verdedigd. Zo'n goal is dan wel zonde en frustrerend. Je geeft alles, maar het mag niet zo zijn."

Volgens de aanvaller was het verschil in kwaliteit wel te merken. "Je merkt dat alles sneller gaat. Maar zij maken het af en wij niet. Maar het vertrouwen is er. We werken hard en we gaan er zeker uitkomen." Door de nederlaag heeft Feyenoord geen zicht meer op de Europa League. "Helaas hebben we in het begin domme fouten gemaakt. Maar het is een mooie campagne geweest."

-
Gaat Feyenoord de groepsfase zonder punten afsluiten?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
14
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
52
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties