Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bronckhorst vindt bij Liverpool vervanger van door Ajax begeerde Bassey

Laatste update:

Davies werd door Liverpool in Februari 2021 voor ruim 1,8 miljoen euro overgenomen van Preston North End. De linksbenige centrumverdediger kwam echter niet voor in de plannen van manager Jürgen Klopp, die hem afgelopen seizoen al op huurbasis bij Sheffield United stalde. Namens the Blades, die hun competitiewedstrijden afwerken in de Championship, kwam Davies afgelopen voetbaljaargang tot 22 duels.

"Ik kijk er erg naar uit om bij Rangers te beginnen en ik zie het als een stap vooruit in mijn carrière", reageert Davies via de clubsite van de Schotten. Ook manager Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar de samenwerking met de zesde versterking van de huidige transferperiode. "Ik ben ontzettend blij dat hij naar onze club is gekomen. Het is een sterke verdediger met goede kwaliteiten die ons nog meer opties biedt in die zone."

Met het aantrekken van Davies wordt er voorgesorteerd op het aanstaande vertrek van Bassey. De Amsterdammers staan op het punt om ook de komst van de centrale verdediger af te ronden, zo meldde Fabrizio Romano afgelopen weekend. De 22-jarige Bassey zal overkomen voor een bedrag van 22 miljoen euro exclusief 5 miljoen euro aan bonussen.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
36
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
5
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
8
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties